• Om vores produkter
   • Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan vælge mit produkt i den rigtige størrelse? Har I flere?
    • Hvis du ikke kan finde et produkt betyder det at vi er løbet tør for det. Dét du ser på vores hjemmeside er det vi har på lager.
  • Om ordre og levering
   • Hvordan handler man?
    • AFDELINGER
     Junkyard har flere afdelinger, hvilket gør det lettere for dig som køber at skabe et hurtigt overblik over de forskellige produkter. Kategorierne hedder Fyre, Piger, Skate, Snow, Udsalg og MAG. Du finder dem øverst oppe på siden.

     Fyre – Her finder du kategorier, brands og produkter til fyre.

     Piger – Her finder du kategorier, brands og produkter til piger.

     Skate – Her fokuserer vi på skate og dertilhørende produkter; skateboards, longboards og cruisers samt beklædning og tilbehør.

     Snow – Her fokuserer vi på vintersæsonen og præsenterer produkter såsom snowboard, ski og dertilhørende tøj og tilbehør.

     Udsalg – Her finder du alle vores udsalgsprodukter.

     MAG – MAG er vores eget magasin, som gerne skulle være en inspirationskilde. Her kan du læse og se de fremhævede produkter, nye varer, interviews med interessante personer og meget andet godt.

     FILTRERING
     Når du har valgt en kategori eller et brand, kan du anvende vores filter, som dukker op til venstre, hvor du kan indsnævre din søgning yderligere. I dette filter kan du eksempelvis se et valgfrit antal kategorier og brands på samme tid, og du kan få præsenteret de størrelser, som passer til dig, samt de farver og priser, du er interesseret i.
     KUNDEKURVEN
     Kurven ligger højst oppe på alle sider. Når du lægger en vare i kurven, bliver fanen rød, og du kan se antallet af produkter samt den aktuelle sum. For at se indholdet af kurven klikker du blot på den røde fane. I kurven finder du knappen, som fører dig videre til kassen, hvor du kan afslutte dit køb.
     KASSEN
     Når du kommer til kassen, indtaster du dit navn og dine adresseoplysninger. Du skal desuden vælge det ønskede betalingsalternativ, som passer dig bedst. Godkend købsvilkårene og klik på ”gennemfør køb”. Alt efter hvilken betalingsmetode du har valgt, kan du i visse tilfælde blive videresendt til vores samarbejdspartner PayEx, hvor du skal indtaste de oplysninger, der påkræves.
     ORDREBEKRÆFTELSE
     Når du har gennemført dit køb, fremsendes der en ordrebekræftelse til den e-mailadresse, du angav ved kassen. Når pakken sendes fra vores lager, får du en e-mail, der indeholder oplysninger om, hvordan du kan spore din pakke.

   • Hvornår får jeg mit kollinummer?
    • Vi sender dit kollinummer via e-mail lige så snart vi har pakket din ordre
   • Jeg får ingen hits, når jeg søger på Post Danmarks hjemmeside med mit kollinummer?
    • Kollinummeret er formodentligt endnu ikke blevet registreret af Post Danmark. Prøv igen senere eller dagen efter, ellers ser vi gerne at du kontakter os, så vi kan hjælpe dig.
   • Min ordre er ikke blevet sendt endnu. Hvad er der sket?
    • Har du tjekket om vi har sendt dig en e-mail? Måske er produktet udsolgt og vi har forsøgt at nå dig angående dette.
   • Jeg har ikke fået en meddelelse om hvor jeg kan hente min pakke. Hvad er der sket?
    • Det sker undertiden at det kikser når Post Danmark håndterer en ordre. Brug dit kollinummer for at søge efter din ordre. Hvis din pakke er kommet, kan du hente den ved at bruge dit kollinummer og din legitimation.
   • Hvor længe bliver min ordre liggende på Post Danmark?
    • Den ligger i maksimalt 14 dage, inden den sendes tilbage til os. Hvis du ikke henter en bestilt ordre, debiterer vi dig 30 Euro for den returnerede forsendelse.
  • Om returnering
   • Jeg har modtaget min pakke og vil returnere/bytte en eller flere varer. Hvad gør jeg?
    • Du registrerer enkelt din retur eller bytte selv på Mitt konto > Mine Ordrer. Behøver du hjælp så vores kundservice på info@junkyard.dk eller på telefon 69911870.
   • Hvordan og hvornår får jeg mine penge refundere?
    • Tilbagebetaling
     Tilbagebetaling sker normalt inden for to uger fra den dato, vi har modtaget din retur og sker automatisk, afhængigt af hvordan du har betalt den oprindelige ordre. I særlige tilfælde kan tilbagebetaling tage lang tid, men ikke længere end 30 dage.
     MobilePay:
     Betale enkelt med MobilePay. Læs mere

     Betalings-/kreditkort:
     Pengene er krediteret til det kort som brugtes til ordren. Når du kigger efter den i din bank hvis pengene er modtaget på din bankkonto eller ej, bør du gå tilbage og se allerede fra det tidspunkt, ordren blev lavet, da det ofte er der som pengene er sat tilbage.
     PayPal:
     Tilbagebetaling sker gennem dit PayPal-konto. Hvis tilbagebetalingen af en eller anden grund er forsinket, og der går mere end 60 dage fra det tidspunkt, du afgav din ordre, må vi bede dig om at vende tilbage med dit reg nummer og dit kontonummer, så vi kan gøre en manuel tilbagebetaling direkte til din bankkonto i stedet.
     Gavekort:
     Du får en ny gavekortskode sendt til din E-mail. Forsendelsesomkostninger. Eventuelle forsendelsesomkostninger kan tilkomme ved en retur. Forsendelsesomkostninger bliver Fradraget af det beløb som skal udbetales.
  • Om konkurrencer og priser
   • Hvordan ved jeg om jeg har vundet?
    • Vi kontakter vinderen via e-mail lige så snart at konkurrencen er slut.
  • Generelt
   • Hvad gør jeg, hvis mit spørgsmål ikke er blevet besvaret her?
    • Hvis du har læst FAQ og stadig har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.
  • Generelt
   • Disse købsvilkår (aftaler) er tilpasset til salg på internettet (distancesalg).
    Junkyard AB (Organisationsnummer: 556603-2107) er den sælgende part. Du (kunden) er den købende part. Vilkårene er tilpasset til salg til privatpersoner, som er fyldt 18 år, og til videresalg af produkter (produkter). Hos os kan du ganske nemt lægge en ordre på http://www.junkyard.dk.

    Vilkår eller dele af de forskellige købsvilkår, som afviger fra den gældende lov, er uden virkning i det omfang, at hændelsen ikke er til fordel for kunden. Denne bestemmelse gælder imidlertid kun, hvis kunden er en privat person, og hvis købet vedrører privatforbrug.

  • Bestilling
   • Hos Junkyard AB kan du bestille dine produkter nemt og bekvemt. Vi tilbyder sikre betalingsalternativer og trygge leveringer. På nuværende tidspunkt er den laveste ordresum 90 kroner. Junkyard AB modtager din bestilling, når du klikker på knappen ”Gennemfør køb” ved kassen (trin 1 ud af 1). Når Junkyard AB har modtaget din bestilling, får du en e-mail med en ordrebekræftelse på den e-mailadresse, som du har angivet i forbindelse med ordreafgivelsen. Når du klikker på knappen ”Gennemfør køb”, afsluttes denne aftale.

    Handl trygt med retten til at ændre i din bestilling
    Skulle du ændre mening, har du mulighed for at ændre i din bestilling. Skal der ændres i bestillingen, skal du kontakte os på telefon: 69911870. Du skal meddele os om disse ændringer, inden bestillingen pakkes (effektueres).

    Handl trygt med retten til at annullere ordren
    Skulle du fortryde dit køb, tilbyder vi dig, at du kan annullere din bestilling. Ønsker du at afbestille, skal du logge ind på http://www.junkyard.dk. Du skal afbestille ordren, inden bestillingen pakkes (effektueres).

    Ønsker du mere information om, hvordan man som kunde handler på http://www.junkyard.dk, kan du finde flere oplysninger i vores FAQ.

  • Priser og afgifter
   • Priserne angives i danske kroner (kr) inkl. moms. De momspligtige produkter debiteres med 25%. Der kan blive pålagt fragtomkostninger og ekstra omkostninger i forbindelse med den enkelte bestilling, se §5. Betaling samt §7. Levering i denne aftale for at få flere oplysninger.

    Afgift ved uafhentede forsendelser
    Afhenter du som kunde ikke din bestilling i henhold til aftalens bestemmelser, pålægger vi en afgift på 250 kroner inkl. moms. Denne afgift er en nødvendighed, så vi kan få dækket omkostningerne til fragt og administration i forbindelse med de uafhentede forsendelser. Notér, at hvis du ikke tager imod din pakke eller ikke afhenter din pakke, så regnes det ikke for, at du har oplyst os om, at du ønsker at gøre brug af returretten. Ønsker du mere information, kan du se §8. Returret og tilbagekøb.

    Tilbud
    Tilbud og kampagner, som markedsføres på http://www.junkyard.dk, gælder så langt, lageret rækker, hvis ikke andre vilkår er anført i forbindelse med tilbuddet.

  • Produkter og sortiment
   • Alle produkter, som tilbydes på http://www.junkyard.dk er tilpasset det danske marked. Dette indebærer blandt andet, at produkterne opfylder de gældende miljøkrav og sikkerhedsforskrifter. Normalt medfølger der en brugsanvisning på dansk, hvis det er påkrævet for at kunne anvende produktet.

    Farvegengivelse på produktbilleder
    De produktbilleder, der vises på http://www.junkyard.dk, har til hensigt at gengive produktets farve og øvrige egenskaber på en så virkelighedstro måde som muligt. Eftersom farvegengivelsen kan variere på de forskellige billedskærme, som de enkelte kunder anvender, kan vi ikke garantere, at produkternes farver afspejles på eksakt vis på den pågældende skærm.

  • Betaling
   • MobilePay:
    Betale enkelt med MobilePay. Læs mere

    Kortbetaling med Payex
    Junkyard AB tilbyder kortbetaling via vores betalingspartner Payex, som er autoriseret og har en PCI DSS certificering. Dine kortoplysninger overføres og lagres på sikker vis i krypteret form. Kortet debiteres, når du som kunde har gennemført din bestilling.

    Kortbetaling er muligt med følgende korttyper:

    - VISA
    - Dankort
    - MasterCard


    PayPal

    Med Paypal betaler du hurtigt og sikkert gennem et par enkle klik. For at betale med PayPal, skal du have en aktivt PayPal-konto. Læs mere om Paypal her.

  • Opfyldelse
   • Junkyard AB påbegynder opfyldelsen af denne aftale, når du klikker på knappen ”Gennemfør køb” ved kassen. Junkyard AB har opfyldt sin del af aftalen, når du har fået alle varer i ordren. Som kunde har du opfyldt din del af aftalen, når du har betalt det fulde beløb og har taget imod leveringen af de bestilte produkter på den måde, der er aftalt.

  • Levering
   • Produkterne leveres direkte til til det udleveringssted du har angivet ved bestillingen. Junkyard AB sender bestillinger på hverdage (ikke helligdage).

    Lagerstatus angiver det antal produkter, der er på lager, og der angives en forventet leveringstid på den pågældende vare. De generelle leveringstider angives herunder. Indeholder den pågældende ordre produkter med forskellig lagerstatus, leveres ordren samlet, og leveringstiden vil derfor være den samme som for det produkt, der har den længste leveringstid.

    Fragt:
    En fragt afgift på 49 kr inklusiv moms tilkommer på hver bestilling og fremgår i kassen.
    Fraktfrit ved bestilling over 500 kr
    Junkyard tilbyder fri fragt om værdien på bestillingen af produkter overstiger 500 kr inklusiv moms.

    Leveringstid:

    Din pakke leveres via Postnord, ved kassen kan du vælge at sende den til enten et udleveringssted eller en Pakkeboks. Normal leveringstid er 2-4 hverdage. Ved udsalg-tilfælde kan leveringstiden være længere. Postnord giver dig besked via sms når din pakke er klar til afhentning

    Har du brug for din leverance ekstra hurtigt?
    Vælg hurtigere ordrehåndtering ved kassen. Ordrer der modtages før kl. 14:00 på hverdage vil blive afsendt samme dag. Hvis du placerer din ordre efter 14:00 bliver din pakke sendt næste hverdag. Leverance normalt 1-3 hverdage derefter.

    Levering i landområder
    Er din leveringsadresse beliggende i et landområde eller i et område uden en normal broforbindelse, kan leveringstiden blive forlænget med 2-3 hverdage.

    Pakker skal afhentes inden for 14 dagar fra aviseringsdato. Uafhentet forsendelser sendes tilbage til Junkyard, du som kunde bliver debiteret en afgift for ikke hentet pakke på 250 kr inklusiv moms.

    Observere venligst at vi kun sender til private hjemmeadresser og ikke til firmaadresser.


    Transportrisici

    Risikoen for forsendelsen overgår til dig som kunde, når du har modtaget pakken. Junkyard AB har således ansvaret for forsendelsen, indtil du har modtaget pakken.

  • Returret og tilbagekøb
   • 30 dages åbent køb – fri retur!
    Åbent køb tilbydes i 30 dage fra det tidspunkt, hvor produktet er blevet leveret. I den periode, hvor du kan gøre brug af åbent køb, tilbagekøber Junkyard AB produkterne til det beløb, du har betalt for det pågældende produkt. Vi leverer med en forudbetalt returlabel, så du kan returnere din retur sikkert uden beregning, når du ønsker at gøre brug af vores tilbud om åbent køb. Omkostninger for andre udførte tjenester erstattes ikke af Junkyard AB.

    Følgende vilkår gælder for åbent køb:
    - Produkterne må ikke være blevet anvendt, og de må ikke være blevet beskadiget.
    - Produkterne må ikke have været monteret.
    - Den originale emballage skal være intakt.
    - Mærker/Tags skal sidde på produktet.

    Udnyttelse af åbent køb
    I hver forsendelse vil det fremgå, hvordan du kan gøre brug af åbent køb.

    30 dages ombytningsret med gratis fragt!
    Du har ret til at ombytte dit produkt inden for 30 dage, efter du har modtaget varen. Når du vælger at ombytte en vare, får du det fulde beløb tilbagebetalt af Junkyard AB. Omkostninger i forbindelse med fragt eller andre udførte tjenester, dækkes ikke, når du vælger at ombytte en vare. Tilgodehavendet for de produkter, der tilbagekøbes, afregnes i forhold til værdien af de produkter, som du eventuelt vælger at bestille i forbindelse med udnyttelsen af ombytningsretten. Skulle værdien af de produkter, du vælger at bestille, overstige dit tilgodehavende, må du betale differencen til Junkyard Trading AB. Overstiger dit tilgodehavende derimod værdien af de varer, du har valgt at bestille, tilbagebetales forskellen til dig. Ved ombytning tilbyder Junkyard AB også gratis returfragt.

    Følgende vilkår gælder ved ombytning:
    - Produkterne må ikke være blevet anvendt, og de må ikke være blevet beskadiget.
    - Produkterne må ikke have været monteret.
    - Den originale emballage skal være intakt.
    - Mærker/Tags skal sidde på produktet.

    Udnyttelse af ombytningsretten
    I hver forsendelse vil det fremgå, hvordan du kan gøre brug af ombytningsretten.

    Returnering af produkter
    Se §10. Returnering for at få mere information om, hvordan du returnerer dine produkter.

    Visse produkter er undtaget fra returret i henhold til loven om distance- og hjemmesalg (2005:59):
    - Produkter, som er fremstillet eller ændret på baggrund af kundens ønsker, eller som på anden vis har fået et individuelt præg.
    - Produkter, som risikerer at blive ødelagt, indtaget eller væsentligt forringet i løbet af returneringsfristen.
    - Lyd- og billedoptagelser samt varer med en teknisk eller fysisk forsegling (plombering) i det tilfælde, at plomberingen er brudt.
    - Produkter såsom aviser og tidsskrifter
    - Undertøj og lignende
    - Varer fra vores Beauty-sortiment hvor forseglingen er brudt.

  • Reklamation og garanti
   • Reklamationsret
    Kunder, som har købt et produkt i egenskab af at være privatperson, har ret til at reklamere produkter, som er fejlbehæftede i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder i henhold til dansk lov i 2 år og gælder fra det tidspunkt, hvor du har modtaget den pågældende vare. Reklamationsretten dækker også skader, der er opstået under transporten fra vores lager og til din bopæl. Se mere under punktet Reklamation. Et produkt, som afviger fra det, der er aftalt mellem dig og Junkyard AB, eller som på anden vis har fejl, kan også betragtes som fejlbehæftet. Fejl, der opstår på baggrund af skader, som du har påført varen, regnes ikke som værende oprindelige fejl.

    Reklamerer du et fejlbehæftet produkt 6 måneder efter, du har modtaget varen, er det op til dig at påvise, at der er tale om en oprindelig fejl. Junkyard AB anbefaler derfor, at du undersøger dit produkt på grundig vis, når du modtager forsendelsen og eventuelt påtaler de fejl, der måtte være på det pågældende produkt, så hurtigt som muligt. Ved reklamation af et fejlbehæftet produkt, har du som kunde ret til at få afhjulpet problemet. Alternativt kan du få det fejlbehæftede produkt erstattet af et fejlfrit produkt. I visse tilfælde har du også ret til at ophæve købet og få tilbagebetaling. Godkendes reklamationen, bliver du holdt skadesløs, hvad angår eventuelle omkostninger, der måtte følge af, at varen skal returneres. Det er således Junkyard AB, der hæfter for fragtomkostningerne. Notér venligst, at du som kunde i størst mulige omfang skal minimere eventuelle omkostninger, som opstår i det tilfælde, at et produkt viser sig at være fejlbehæftet.

    Øvrigt
    - Er tøjet/produktet blevet prøvet på, skal det vaskes/renses, inden det returneres.
    - Ved reklamationer, hvor der sker en tilbagebetaling, kan der komme et afslag i prisen, der beror på produktets alder, og hvor meget produktet er blevet anvendt. Som hovedregel gælder det, at der sker et afslag på 20% per år, når det gælder hardware. For tøj og accessories kommer der typisk et afslag på 33% per år.
    - Alle reklamationer i forbindelse med snowboards og longboards bedømmes af respektive leverandører.
    -Knækkede snowboards, skateboards og longboards udgør som regel ikke en godkendt reklamation.

    Kontaktoplysninger ved ærinder i forbindelse med reklamationer
    E-post: info@junkyard.dk eller telefon: 69911870

    Returnering i forbindelse med reklamationer
    Som kunde skal du kontakte Junkyard AB, inden du returnerer et fejlbehæftet produkt. For mere information om returnering af fejlbehæftede varer eller materialer, bedes du venligst tjekke §10. Returnering.

  • Returnering
   • Ved returnering af produkter eller materialer til Junkyard AB, skal produkterne pakkes i en forsvarlig emballage, der egner sig til transport. Junkyard AB anbefaler derfor, at du altid pakker varerne i den originale emballage. Pakker du ikke varerne på forsvarlig vis, hæfter du for de skader, der måtte opstå under transporten til Junkyard AB.

    Når du returnerer varer til Junkyard AB, er du altid ansvarlig for, at varerne når frem til Junkyard AB i god behold.

    Instruktioner vedrørende returnering
    I hver forsendelse vil det fremgå, hvordan du skal returnere varen.

    Returnering med forudbetalt returfragtseddel
    I forbindelse med hver forsendelse indgår der en forudbetalt returfragtseddel, som du bør anvende, når du skal returnere en given vare til Junkyard AB. Returfragtsedlen klistres på returforsendelsen. Det er gratis at returnere varer til os, og du har 30 dages fuld returret.

    Tilbagebetalinger
    Vi tilbagebetaler pengene senest 30 dage efter, at returneringsretten eller tilbuddet om åbent køb er blevet udnyttet. Det samme gør sig gældende i sager, hvor der sker en tilbagebetaling i forbindelse med en reklamation.

  • Forbehold
   • Forbehold vedrørende ophævning af aftaler
    Junkyard AB forbeholder sig retten til at ophæve en aftale, hvis kunden har handlet i ond tro, f.eks. i forbindelse med fejl, som kunden allerede har kendt til, eller fejlagtige oplysninger om priser og kvantitet på http://www.junkyard.dk. Ophæves aftalen, har kunden ingen ret til erstatning eller anden kompensation fra Junkyard AB.

    Forbehold vedrørende ændringer
    Junkyard AB forbeholder sig retten til at ændre indholdet på http://www.junkyard.dk uden at advisere disse ændringer, der kan – dog ikke udelukkende – omfatte udbud, priser og kampagner. Ændringerne vil ikke påvirke aftaler, der allerede er indgået mellem Junkyard AB og kunden.

    Ansvarsforbehold
    Junkyard AB frigøres for alle pligter i forhold til den aftale, der er indgået omkring ansvar, hvis der sker hændelser, der ligger uden for den pågældende aftale.

  • Ansvarsfrigørelse
   • Force Majeure
    I tilfælde af myndighedernes indgriben eller mangel på samme, nye love, arbejdskonflikter, krig eller krigsfarer, større former for urostiftelse, sabotage, ekstreme vejrforhold, brand, eksplosion, naturkatastrofe, større ulykker eller andre omstændigheder, der ligger uden for Junkyard AB’s kontrol, og som bevirker, at Junkyard AB med rette ikke kan håndhæve sine forpligtelser, har Junkyard AB ret til at ophæve aftalen. I sådanne tilfælde har kunden ikke ret til erstatning eller anden kompensation fra Junkyard AB.

    Eksterne links
    Junkyard AB hæfter ikke for eventuelle skader eller problemer på kundens soft- eller hardware, der er opstået på baggrund af, at kunden har besøgt eksterne links, der er publiceret på http://www.junkyard.dk.

    Forbehold for prisændringer eller andre handelshindringer
    Ved prisændringer eller andre handelshindringer, såsom en brist på en nødvendig komponent, som bevirker, at Junkyard AB med rette ikke kan håndhæve sine forpligtelser, har Junkyard AB ret til at ophæve aftalen. I sådanne tilfælde har kunden ikke ret til erstatning eller anden kompensation fra Junkyard AB.

    Forbehold i henhold til skatte- og afgiftsændringer
    Sker der væsentlige skatte- eller afgiftsændringer, som er af stor betydning for forudsætningerne for denne aftale, har Junkyard AB ret til at ophæve aftalen. Ved en sådan hændelse har kunden ikke ret til erstatning eller kompensation fra Junkyard AB.

    Forbehold for leveringsforsinkelse, der er uden for Junkyard AB’s kontrol.
    Opstår der en forsinkelse i leveringen, som beror på en hændelse, der ligger uden for Junkyard AB’s kontrol, hæfter Junkyard AB ikke for de konsekvenser, der følger af denne forsinkelse. I sådanne tilfælde har kunden ikke ret til erstatning eller anden kompensation fra Junkyard AB, såvidt der ikke er aftalt andet mellem parterne.

  • Personoplysninger og diskretion
   • Oplysninger såsom personoplysninger eller andre informationer, som kunden overgiver til Junkyard AB, vil blive lagret og behandlet i et digitalt format. Junkyard AB har ansvaret for, at disse oplysninger lagres og behandles i henhold til persondataloven. Kundens oplysninger anvendes af Junkyard AB til at muliggøre og sikre, at aftaler kan opfyldes. De kan også anvendes i forbindelse med markedsføringsformål hos virksomheden.

    Ansvarlig for personoplysninger:
    Junkyard AB (Org. 556603-2107)
    Godhem, Överby
    46170 TROLLHÄTTAN

    Kundeoplysninger, som lagres:
    - Navn
    - Adresse
    - E-mailadresse
    - Telefonnummer
    - Købshistorik hos Junkyard AB

    Oplysninger kan også overgives til en tredjepart i følgende tilfælde:
    - Samarbejdspartner inden for betalingstjenester, der har til opgave at opfylde aftalen.
    - Samarbejdspartner inden for logistik (transport), der har til opgave at opfylde aftalen.

    Sletning af de registrerede kundeoplysninger:
    Som kunde kan du fremsende en skriftlig og underskrevet begæring, hvori du anmoder om at få slettet de registrerede kundeoplysninger hos Junkyard AB, medmindre at disse oplysninger er nødvendige for Junkyard AB i forhold til at opretholde et ordentligt regnskab og bogholderi.

  • Øvrigt
   • Politianmeldelser
    Junkyard AB politianmelder alle forsøg på bedrageri.

    Uoverensstemmelser mellem forskellige publikationer
    Er der en uoverensstemmelse mellem oplysningerne på http://www.junkyard.dk og andre publikationer, gælder de oplysninger, der er offentliggjort på http://www.junkyard.dk. Dette gælder dog ikke for oplysninger, som åbenlyst er fejlagtige eller misvisende, når der sammenlignes mellem de forskellige publikationer.

    Ophavsret, logotyper og varemærker
    Alle former for materialer, der offentliggøres på http://www.junkyard.dk, inkl. software, logotyper, lydfiler, varemærker samt tekst og billeder er beskyttet af ophavsretten. Dette indebærer, at disse materialer ikke må anvendes, uden at ophavsmanden til det pågældende materiale har givet tilladelse hertil. Materialet må ej heller kopieres eller på anden vis overføres til en tredjepart uden Junkyard AB’s tilladelse. Eventuelle lovovertrædelser bliver retsforfulgt.

    Informationens formål
    Alle former for information på http://www.junkyard.dk, uanset format, publiceres udelukkende i et informativt henseende, således at brugeren kan anvende hjemmesiden. Junkyard AB er ikke ansvarlige for de følger eller skader, der måtte opstå som følge af, at informationerne anvendes i andre henseender end dette, der er nævnt i dette punkt.

    Cookies
    Cookies er små tekstfiler, som lagres, når en bruger besøger en hjemmeside. På http://www.junkyard.dk gøres der brug af følgende cookiefiler:

    Session cookies: Disse gemmes kun midlertidigt på brugerens computer, og filerne har kun til hensigt at sørge for, at hjemmesiden fungerer efter hensigten. Når brugeren lukker ned for sin webbrowser, slettes de gemte session cookies.

    Persistent cookies: Disse gemmes på brugerens hjemmeside og er permanente. Persistent cookies anvendes blandt andet for at kunne identificere en bruger. Af og til anvendes de også til diverse statistikprogrammer. Som bruger kan man manuelt slette disse cookies fra sin computer. Slettes filerne, kan det betyde, at brugerens forskellige valg på den pågældende hjemmeside ikke er blevet gemt, når hjemmesiden atter besøges.

    Tvist
    En tvist mellem Junkyard AB og dig som kunde kan prøves ved en domstol i henhold til den gældende lovgivning. Prøves sagen ved Forbrugerklagenævnet, vil Junkyard AB følge nævnets beslutning.

  E-avtalet Köpvillkor - Versionsnummer: 308-128-379

  Vil du ombytte eller returnere nogen af dine varer?

  Kontaktformular

  Navn:
  E-mailadresse:
  Telefon:
  Ordrenr:
  Besked:

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?