Junkyard
  Företagsinformation

  Junkyard blev etableret i 2002 som en lille skateshop og er nu Skandinaviens største og bedste webshop, når det kommer til urban fashion.


  Navn: Junkyard AB
  Registreringsnummer (CVR): 34726388
  Etableret: 2012
  Styrelsen er placeret i Trollhättan

  Address
  Junkyard AB
  Ladugardsvagen 101
  461 70 Trollhättan
  SVERIGE

  Emailadress: [email protected]
  Telefon: 69 91 18 70

  Amfori BSCI

  Amfori BSCI


  CSR
  Det er meget vigtigt for os at de varer vi køber og sælger fremstilles under de rette forhold for dem der arbejder på fabrikkerne og også tager hensyn til miljøet. Derfor blev Junkyard medlem hos Amfori BSCI i 2017. Amfori BSCI startede i 2003 med det formål at hjælpe virksomheder med at forbedre deres leverandørers arbejdsforhold rundt omkring i verden. Vi arbejder sammen med vores leverandører for at implementere Amfori BSCI Code of Conduct som en måde at løbende forbedre vilkår og betingelser på de fabrikker, hvor vores produkter fremstilles.
  Læs mere om Amfori BSCI og adfærdskodeksen her.

  Kemikalier
  Vi er opmærksomme på, at uønskede kemikalier ikke anvendes i produktionen af vores varer. Derfor bruger vi Textilimportörernas kemikalieguide som en del af vores leverandørs aftale. Textilimportörernas kemikalieguide tager højde for europæisk og national lovgivning om kemikalier og omfatter også industristandarder og -praksis, der rækker ud over lovkrav.
  Vil du vide mere om vores arbejde med kemikalier? Kontakt os venligst.

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?