CITY GUIDE: Berlin by Ebba Zingmark

  Urban Spree - en sammenfatning af Berlin.

  Et område, jeg altid viser frem for familie og venner, som besøger Berlin, er Urban Spree. Det er en kreativ plads med fokus på urban kunst og kultur, som ligger inden for RAW-området, en stor gruppe bygninger, der tidligere blev anvendt til vedligehold af jernbanen, men som nu er blevet overtaget af Berlins sidste alternative foreninger. Om natten bliver pladsen til et pulserende torv med populære underground-klubber.

  Urban Spree sammenfatter på mange måder Berlin, endda på en rigtig god måde; det beskidte og uprætentiøse møder det kreative og trendsikre. Området består af en gård, der er spækket med streetart og kunst samt af et lokale med udstillinger, en lille kaffebar og en butik med fantastiske bøger og illustrationer.

  Herudover har Urban Spree et fyldt program med alt fra loppemarkeder, workshops, filmvisninger, indspilninger med mere, som kan nærstuderes på urbanspree.com. Det er et område i konstant forandring - hver gang jeg har besøgt området, er der sket noget nyt og spændende.

  Hvor: Revaler Straße 99, S+U-Bahn Warschauer Str
  Hvornår: Kl. 12.00-03.00 alle dage
  Hjemmeside: urbanspree.com
  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #cityguide #berlin #ebbazingmark #urbanspree

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?