City Guide: Berlin by Siri Forsell - Our/Berlin

  Siri og hendes venner besøger et vodkadestilleri, der har fokus på de lokalproducerede råvarer.

  En af de bedste ting, man kan foretage sig i Berlin, er - ifølge mig - at besøge de små, lokale butikker, gallerier, popups og i dette tilfælde et vodkadestilleri. Man kan hente så megen inspiration fra de mennesker rundt om i Berlin, der arbejder benhårdt på at fremvise og sprede deres idéer.

  Our/Berlin er et lille vodkadestilleri, der ligger nord for Neukölln. Idéen er oprindeligt hentet fra Stockholm, hvor man grundlagde det globale koncept, Our/Vodka, der har fokus på de lokalproducerede varer. Konceptet for Our/Vodka er den samme overalt, men eftersom man gør brug af lokale råvarer, får produkterne også deres helt egen karakter, alt efter byen hvor de bliver produceret. Vodkaen får ligeledes navn efter byen, hvor den produceres. Man har eksempelvis Our/Seattle, Our/New York, Our/London med flere.

  Her i Berlin har man også mulighed for at besøge et af deres destillerier, og man har sågar chancen for at hoppe med på en guidet tur, hvor man får alle detaljer om vodkaen og Our/Vodka-konceptet. Man kan naturligvis også prøvesmage produkterne samt købe en superflot vodkaflaske. Disse små udflugter er helt sikkert på min top 10-liste. Man får ganske enkelt så stor inspiration og energi af disse ture, at man næsten får lyst til at opstarte sine egne projekter.

  Hvor: Flutgraben 2, 12435 Berlin
  Hvornår: Man-Fre kl.10:00-18:00
  Hjemmeside: ourvodka.com

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #cityguide #berlin #siriforsell #ourberlin

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?