City Guide: Berlin by Siri Forsell - Roamers

  Roamers er Berlins definition på de glemte skatte.

  Jeg fandt Roamers blot ved at bevæge mig lidt uden for opgangen til min lejlighed. Jeg havde allerede hørt meget om Roamers, men havde aldrig besøgt stedet tidligere, men nu hvor jeg er flyttet til området, er en kop kaffe på denne lille hyggelige café et must.

  Roamers er fyldt med ting, der umiddelbart ligner noget skrammel. Noget, som du har hentet fra loftet eller et forladt industrilokale, men caféen er naturligvis også proppet med mennesker, lige fra den åbner, til den lukker. Folk søger gerne hen mod de caféer og barer, der er "gemütlich", altså hyggelige, og det må man virkelig sige, at Roamers er. Her finder du en herlig stemning, og den kreative indretning gør naturligvis sit til, at stemningen løftes.

  Maden på Roamers er, helt som indretningen, ganske unik. Den serveres på en metalbakke, og præsentationen er mindst lige så vigtig som selve smagen. Her går man hen for at spise frokost med vennerne eller blot for at drikke en kop kaffe. Du kan også vælge at sidde og arbejde i ro og mag. Roamers er ganske afgjort et besøg værd, hvis man ønsker at se "indersiden" af Berlins Neukölln.

  Hvor: Pannierstrasse 64, Berlin
  Hvornår: Tirsdag-fredag kl. 9:00-19:00, lørdag-søndag kl. 10:00-20:00.
  Hjemmeside: roamersberlin.tumblr.com

  Tags: #cityguide #berlin #siriforsell #roamers

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?