City Guide: Berlin by Siri Forsell - Techno clubs

  Hvad enten det er tirsdag eller lørdag, kan man høre dundrende technotoner fra en gammel fabrikshal. Siri hjælper dig med at finde de bedste steder.

  About Blank, Stattbad, Berghain, Chalet, KitKat, Golden Gate - ja, listen af klubber i Berlin er lang. Mange ved måske allerede, at Berlin netop er kendt for sit store techno-udbud. Der eksisterer mange historier om det legendariske Berghain, men det er bestemt ikke alt, Berlin har at tilbyde dig, når det kommer til klubber, men stedet er naturligvis et besøg værd, hvis man lige befinder sig i nærheden. Vi plejer også meget ofte at tage til Stattbad, hvor man kan danse på tre forskellige dansegulve, og det ene af dem er en gammel pool, hvor man kan komme helt tæt på DJ'en. Er man ikke til dans i poolen, kan man naturligvis altid gå ned til The Bunker Floor, som ligger nede i kælderen. Her findes der også en bar og steder, hvor man kan tage et lille break fra begivenhederne.

  About Blank er også en klub, som man gerne besøger mere end én gang. Det er en lidt mindre klub med et større dansegulv i stueetagen, og der er desuden et mere ved baren. Om sommeren åbner man op til gården, hvor det er muligt at vise sig frem på det udendørs dansegulv. En tilbagevendende begivenhed på About Blank er Homopatik, et gay-event og tilmed et af de største på klubben. Personligt synes jeg, at det er de bedste aftener.

  Når man går ud i Berlin, skal man tænke lidt anderledes end steder som Danmark og Sverige. Dette gælder først og fremmest tidsfaktoren, for i Berlin åbner klubberne gerne omkring kl. 23:59 og lukker engang op ad formiddagen, måske først den efterfølgende aften. Det er derfor helt perfekt først at dukke op på klubben omkring kl. 3:00-5:00. Tænk også på dit outfit - det skal være komfortabelt, hvis du skal danse flere timer i træk, uden at få ondt i fødderne eller føle, at bukserne måske er en tand for stramme. Jeg plejer gerne at bære et par skønne bukser, en sports-BH og vigtigste af alt - nogle super behagelige sko - og herefter er det blot at give den gas på dansegulvet, indtil energien slipper op.

  About Blank: Markgrafendamm 24c, Friedrichshain
  The Club: Biebricher Str. 14,  Neukölln
  Maybach: Ufer 48, Neukölln

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #cityguide #berlin #siriforsell #nightout

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?