City Guide: Copenhagen by Magdalena Rozenberg

  Kødbyens Mad & Marked

  København vågner som så mange andre byer til masser af liv i forårs- og sommermånederne, og hermed viser byen en helt ny side af sig selv. København er kendt for de mange markeder, især madmarkederne, der findes overalt i byen i disse måneder.

  Kødbyen er et område i bydelen Vesterbro, og det er primært kendt for at kunne tilbyde et stort udvalg af barer, klubber og liv, når mørket falder på. Det er altid muligt at finde nogle guldkorn om aftenen, såsom de mange events på Harveys. Men dét, som man virkelig kan anbefale i Kødbyen i løbet af sommermånederne, er områdets madmarked, der i de solrige dagstimer bliver til en sand folkefest. Her kan man sidde under åben himmel og nyde sin frokost, drikke kaffe eller måske en Aperol Spritz til en rimelig pris. Der er også god musik og mange mennesker i bevægelse, og det er helt klart alle tiders sted at tilbringe en lørdag.

  Et andet marked, som altid er en cykeltur værd, er Copenhagen Street Food, der er placeret på Papirøen. Her finder man et industrilokale, som har stået tomt i flere år, men som nu er fyldt op med foodtrucks, live-musik og altid nye kunst- og byggeprojekter. Copenhagen Street Food holder åbent alle ugens dage i sommermånederne.

  Hvor: Kødbyen, Vesterbro
  Hvornår: Hver lørdag frem til d. 15 august kl. 10:00-18:00
  Hjemmeside: koedbyensmadogmarked.dk

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #cityguide #copenhagen #magdalenarozenberg

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?