City Guide: Copenhagen by Magdalena Rozenberg

  Find en lille del af Vietnam i Indre By

  København er en forholdsvis lille storby, så det kan godt virke svært at finde de små, hemmelige steder, hvor selv københavnerne trækker hen. Det viser sig dog ofte, at disse små perler gemmer sig lige rundt om hjørnet, det gælder blot om at finde den rette vej.

  Når man opholder sig i Indre By i København, kan det nemt blive associeret med Strøget, menneskemylder, trange pladser og menuer, der er skruet godt op i pris. Går man imidlertid blot et par hundrede meter forbi de store turiststeder, vil man kunne finde en forsmag til alle de godbidder, som København faktisk kan tilbyde dig som gæst. Kig efter District Tonkin, der er en cool, afslappet vietnamesisk restaurant, der serverer nogle af Københavns bedste og mest prisvenlige Bánh mì-sandwiches, supper og salater.

  Den rustikke indretning byder på farverige skamler, store planter iblandet pynt i vinduerne og en lampeanordning i loftet, der meget underfundigt kan opfattes som elledninger. Du får virkelig følelsen af at befinde dig midt i Vietnam. District Tonkin på Dronningens Tværgade er en filial af konceptbutikken på Frederiksberg, og den åbnede så sent som 29. januar her i år. Det er dog allerede blevet en af mine absolutte yndlingssteder i Indre By, der er et besøg værd, uanset om du går efter frokostanretninger eller aftensmad.

  Hvor: Dronningens Tværgade 12, København
  Hvornår: Kl. 11:30 – 21:30 (alle ugens dage).
  Hjemmeside: district-tonkin.com

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #cityguide #copenhagen #magdalenarozenberg

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?