Collab: Eastpak x Jean-Paul Gaultier

  Kollektionen støtter nonprofit-organisationen Designers Against AIDS, som arbejder på at skabe opmærksomhed omkring HIV og AIDS.

  Den legendariske designer Jean-Paul Gaultier debuterede i 1976 og blev ret hurtigt udpeget som værende den franske modes enfant terrible. Resten er historie, som man siger. Forrige år samarbejdede han med Eastpak Artist Studio og designede en rygsæk, som kunne forvandles til en japansk varsity-jakke.

  I denne sæson er man gået skridtet videre og har udarbejdet en hel kollektion med rygsække. Inspirationen er hentet fra Jean-Paul Gaultiers designhistorie, men bygger også på Eastpaks arv. Kollektionen støtter nonprofit-organisationen Designers Against AIDS, som arbejder på at skabe opmærksomhed omkring HIV og AIDS. En del af indtægterne går således til organisationen.

  Vi har udvalgt fire favoritter, som alle er inspireret af jakker. To af dem tager udgangspunkt i bomberjakken, mens de to andre er baseret på denimjakken. Scrol ned på siden eller klik her for at finde dem i webshoppen.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #collab #eastpak #jeanpaulgaultier

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?