Collab: Sweet Denim x Brixtol

  SWEET DENIM og BRIXTOL har en fællesnævner, og det er forkærligheden for interessante detaljer og materialer. Denne fælles forståelse har nu nået sit klimaks i efterårets designsamarbejde mellem de to brands.

  Resultatet er to skræddersyede uldjakker med gennemarbejdede elementer. SWT.BOMBER er en lang bomberjakke til mænd, mens SWT.DEB er en ankellang frakke til kvinder. Begge jakker er fremstillet af italiensk uld (forza) og er syet i Portugal hos en producent, der har eksisteret siden 1950'erne, og som primært har specialiseret sig i uldjakker og konfektion.

  Uldjakken har en naturlig plads i efterårsgarderoben, og vi er rigtig tilfredse med disse to interessante fortolkninger af denne klassiske beklædningsgenstand, fortæller Per Axén, der er designer hos SWEET DENIM.

  Gustav Kjellander og Emil Holmström etablerede brandet BRIXTOL i 2011. Blandt inspirationskilderne finder man britisk workwear, 60'ernes mod-kultur og streetwear. Jakkerne er nærmest blevet et ikon i de svenske storbyer. Per Axén har en baggrund inden for skate, som han i SWEET DENIM forener med sit arbejde inden for nutidig mode og denim.

  Klik her for at finde beklædningsgenstandene i vores webshop.

  RELATED PRODUCTS

  -80 % Trøje - Shiva
  SWEET DENIM
  100 KR 499 KR
  -70 % Jakke - Shadow
  SWEET DENIM
  210 KR 699 KR

  Tags: #collab #sweetdenim #brixtol

  What's hot?

  Collab: SWEET SKTBS X Anna Norin

  Jumpsuits & Dresses

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?