#wearetipped

  Fred Perry lancerer i efteråret et rum til alle Perry-lovers, hvor man ikke alene kan mødes, men også blive inspireret.

  Okay, der findes naturligvis "golffædre" med T-shirt-forbrændinger og en vigende hårgrænse, som er vilde med at bære laurbær-logoet, men Fred Perrys sjæl ligger alligevel langt fra dette. Brandet blev etableret i 1950'ernes modkultur og fik rødder i denne bevægelse, og det blev dernæst et elsket brand blandt subkulturer såsom casuals og punkere samt Northern Soul, Perry Boys, Rude Boys, Skinheads, Suedeheads og Brit Pop. Vi synes, at det er tid til at tage det tilbage.

  #wearetipped er en evig arena, hvor man kan dokumentere og fremvise sine Fred Perrys med stolthed. Ved at anvende hashtagget #wearetipped på Facebook, Instagram eller Twitter havner billederne fra fansene i et galleri på fredperry.com, hvor man kan give masser af kærlighed til hinandens billeder.

  The Fred Perry Polo Shirt har båret laurbærkransen siden opstarten, og striberne blev tilføjet straks efter. De er forblevet en del af det klassiske design på trøjen. I hjemlandet kaldes de velkendte striber for ”Twin Tipping” og er mere eller mindre almendannelse. Der er to parallelle striber med dimensionen 3-3-4, hvor den bredeste stribe er placeret længst ude.

  Trøjen, laurbærkransen og "Twin Tipping" er gennem årtierne blevet accepteret af dem, der har ønsket at være en del af brandets historie. Fred Perry er som brand blevet et synonym for sport og musik og har en medfødt "britishness", som har overvundet både tid og nationalitet.

  Det tager blot 94 sekunder at brodere en over 60 år gammel arv.

  Fred Perry
  Fred Perry dannede brandet af samme navn i 1952 og valgte laurbærkransen som symbol. Kransen var motiv på den guldmedalje, som Perry modtog ved Wimbledon, og den er således en hyldest til manden, der nærmest gik fra at være ubuden gæst inden for tennissporten til at blive Wimbledon-mester tre gange.
  Tjek alle vores produkter fra
  Fred Perry
  Tjek alle billeder på Instagram med
  #wearetipped
  Tjek Fred Perry på Instagram
  fredperry_1952

  Tags: #wearetipped #fredperry

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?