Kenza X adidas - Rita Ora Collection

  Hvad er din favoritdel fra kollektionen?
  - Favoritten er sweatshirten med hætte. Jeg bærer ofte skønne sweatshirts på jobbet, og denne vil være helt perfekt under bomberjakken.

  Fortæl os, hvordan skal man matche tøjet?
  - Altså jeg elsker jo, når man går helt bananas med mønstre. Kør gerne et helt sæt, hvor bukser og top har det samme print!

  Hvad var højdepunktet ved Rita Ora-koncerten, som du overværede?
  - Højdepunktet var uden tvivl Delilas (vinderen af min konkurrence på bloggen) og hendes reaktion, da hun så sit idol live. Hun fik endda taget et billede sammen med hende.
  Hun var bare så glad! :-)

  Hvad synes du om samarbejdet mellem Rita Ora og Adidas?
  - Jeg ELSKER deres samarbejde! Hver kollektion går klokkerent ind. Jeg synes, at Rita Ora har en super cool og modig stil, hvilket man ser med al tydelighed i kollektionerne, dog uden at man går på kompromis med Adidas' egen karakteristiske stil.

  Hvordan kombinerer man bedst mode og sport?
  - Jeg elsker, når man blander det sporty med det stilrene, f.eks. kjoler med sneakers. Jeg er vild med, at moden ikke længere skal være ubekvem!

  Hvad er din relation til streetwear?
  - Man tror det måske ikke lige, når man ser mine billeder på bloggen, men jeg foretrækker faktisk at iklæde mig komfortabelt streetwear til hverdag. Gerne sneakers, tights og sweatshirt. Derfor er det ekstra sjovt, når der lanceres kollektioner med et sjovt print!

  Selvtillid er den hemmelige ingrediens


  Adidas Originals by Rita Ora gør det muligt for kvinder at style dem selv i tøj, der indgyder selvtillid, hvilket er med til at frigøre deres kreative potentiale. Vores kvinder søger ting og erfaringer, der fylder dem med selvtillid, så de kan fortælle deres personlige historier og udtrykke dem selv på kreativ vis. Når du føler dig selvsikker, kan intet slå dig af banen. Dette er Ritas mantra. Hun er selvsikker og powerfuld.

  PRODUCTS
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #Kenza #Ritaora #adidas

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?