Lookbook: New Black SS15 + Interview

  Andreas Undén fra New Black beretter om den nye kollektion, giver stylingtips og udvælger sine personlige favoritter.

  New Black har blot fire år på bagen, men har allerede udviklet sig til at blive et af de vigtigste streetwearmærker i Skandinavien. Havde vi været i New York eller Tokyo, ville det være blevet benævnt som det nye Supreme eller A Bathing Ape. Faktum er, at den nye kollektion fra New Black snart bliver lanceret i USA og Japan. Vi er ret spændte på at se, hvordan modtagelsen bliver, men mest af alt er vi bare ekstremt stolte af, at kollektionen nu er landet her hos os. Vi tog en snak med Andreas Undén, der er en af grundlæggerne, for at høre, hvad han havde at sige til sæsonens beklædningsgenstande.

  Hvilke tanker har I gjort jer inden denne sæson?
  Vi vil gerne blive ved med at udvikle os som brand. Udfordringen er at gøre dette og stadig bevare fundamentet, som New Black er kendt for. New Blacks rødder ligger i 90'ernes hiphop-kultur, men det er vigtigt, at vi ikke fortaber os i fortiden. Vi ønsker at kombinere det gamle og det nye.

  Hvordan sikrer I, at I også i denne sæson kan præsentere noget, der er trendy?
  Så længe vi er tro over for det, som vi elsker, så vil vi også være relevante.

  Hvad er, ifølge dig, jeres kendetegn på streetwear-scenen?
  Som de fleste streetwear-mærker havde vi også til at begynde med et 100% fokus på print, og det er det, vi er bedst til. Velgennemført og gennemtænkt grafik. Hvad enten det drejer sig om et all-over-print på en hættetrøje eller en T-shirt med et broderet emblem på brystet, så er grafikken det centrale element. Grafikken er ofte i fokus i streetwear, men det som adskiller os fra de andre, er, at vi bare er dét skarpere.

  Hvordan styler man jeres tøj på bedste vis?
  I dag er vores kollektion så tilpas bred, at det er svært at give et entydigt svar, men det er altid en god idé at blande tøj fra flere mærker. Et andet stylingtip er at mixe det sporty udtryk med det lidt mere elegante og vice versa. Brug f.eks. sneakers eller loafers til skjorten.

  Hvad er dine personlige favoritdele?
  Rocks Tee og vores Tackle Mesh Jersey er nok mine personlige favoritter, men det plejer at skifte gennem sæsonen. Spørger du mig om en måned, kommer der sikkert en ny favorit.

  Klik for at finde det hele fra New Black.

  Tags: #lookbook #newblack #ss15

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?