Photo diary: Mayka og Julia Rio i NYC - Del #1

  Mayka og Julia Rio tager os med på deres rejse til New York. Her følger første del i deres fotobog.


  Torsdag

  Vi lagde ud med at tjekke vores kvarter, spiste morgenmad med noget familie og tog dernæst ned mod shoppinggaderne omkring Lafayette. Vi drømte om at tjekke de store streetwearbutikker, men vi blev lidt skuffede over, at både Supreme og Stussy var lukkede. Der var ekstremt mange folk overalt og trafik - faktisk var der meget af det hele.

  Efter et stykke tid var vi blevet mæt af alle indtrykkene, og vi følte, at det var bedst at tage en fyraftensdrink. I vores søgen efter den helt rigtige bar stoppede folk os på gaden og sagde, at det lignede, at vi var på vej til et pyjamasparty. Det er ret hyggeligt, at Lazy Oaf-tøjet er med til at skabe en hyggefaktor. Da vi endelig fandt den helt rigtige bar, blev vi belært af bartenderen, for vi havde tydeligvis ikke forstået, hvor meget man egentlig giver i drikkepenge.

  Der var i det hele taget ret meget turiststil over os denne dag. Vi gik med næsen helt nede i kortet, når vi skulle bevæge os rundt i byen, men vi fik en rigtig hyggelig afslutning med bl.a. beer pong og en gåtur omkring Greenwich Village.  Fredag

  Efter at være stået sent op tog vi ned mod Williamsburg i Brooklyn, hvor vi fandt et rooftop, hvor vi kunne spise vores morgenmad. Vi orkede ikke at planlægge alt for meget, så vi gik bare lidt rundt, mens vi tjekkede flere second hands og noget gadekunst. Maja havde brug for lidt alenetid, og hun tog derfor hen til en salon. De øvrige shoppede i stedet i den fantastiske vintagebutik, Buffalo Exchange.

  Dagens happy hour blev tilbragt på en bar med tusindvis af selskabsspil. Vi tog en omgang Jenga og sang alle sammen til Jay Z - New York. Man er vel turist! Vi tog dernæst hen til koncertstedet Knitting Factory og overværende en optræden med Happy People. Skøn soulpræget hiphop med en helt fantastisk stemning! Vi var ekstremt trætte bagefter, men tog alligevel et smut forbi Union Square inden sengetid.

  Dagen kan sammenfattes således: Fed stemning og vildt meget streetkultur. Basket, kunstnere, som malede på gaden, rap- og dancebattles. Så inspirerende! Det føles virkelig som om, at det er et sted, hvor de ægte talenter mødes hver weekend for at dyrke deres passion.
  Lørdag

  Man bliver så ekstremt træt, når man går rundt i 12 timer hver dag, så vi bestemte os for at tage det lidt mere roligt. Vi havde en hyggelig morgen med ægte amerikansk bagel-morgenmad. Efter dette tog vi atter ned mod Lower Manhattan for at tjekke butikkerne. Vi købte hver især en buckethat samt masser af udsalgstøj hos Alife.

  Vi tog et smart valg ved at holde en lille siesta, inden det var tid til nogle aftenaktiviteter. Vi købte masser af sushi hos Whole Foods og holdt en lille forfest i lejligheden. Natten tilbragte vi på Bedford Avenue i Brooklyn, også kaldet hipstermekkaet. Vi drak flere billige margaritas, filmede og fotograferede. Vi blev lidt "high on life" og fortalte alle, at vi kom fra svensk TV. Prøv at gætte - tror I, at vi fik mange nye venner?


  Photo: Simon Lundgren


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #mayka #juliario #newyork #nyc #traveldiary

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller