Photo diary: Mayka og Julia Rio i NYC - Del #2


  Mayka og Julia Rio tager os med på deres rejse til New York. Her følger anden del i deres fotodagbog.


  Søndag

  Vi vågnede op med tømmermænd, og der var derfor ikke den store lyst til at lave det helt vilde, men vi tog på loppemarked i Midtown Manhattan, strejfede lidt rundt med den karakteristiske Starbucks-kaffe i hånden og så på second hand-varer. Sikke mange fine vintagebutikker, man kan finde i de små kroge.

  Omkring frokost fik vi endelig mulighed for at smage ugens første Whole Foods-salat (vores absolutte yndlingsmad, der udelukkende består af økologiske produkter). Salatudvalget er helt magisk. Vi afsluttede eftermiddagen med at sidde fast i et undergrundstog i ca. halvanden time. Der var "vejarbejde" overalt, og vi var lidt som en gruppe børn, der var blevet væk i børnehaven.

  Vel hjemme igen tog Maja sig en ordentlig lur, mens resten af slænget tog på en aftentur til Times Square. Julia garnbombede, mens Johan indspillede lidt til sin musikvideo.  Mandag

  Vi blev syge af vores aircondition, så vi vågnede op med snotnæser og ondt i halsen. Vi tog dog alligevel på en lille udflugt og gik to timer langs med Broadway. Vi indså, at man faktisk sagtens kan gå rundt i byen, da bykernen ikke er frygtelig stor. Vi mødtes senere med drengene og spiste på den svenske cafékæde FIKA. Vi tog videre til Highline Park, som er en übercool park, der er opbygget omkring gamle jernbaneskinner. Fint miljø til en udflugtstur. Vi fotograferede i et par timer.

  Da aftenen kom snigende, tog vi en happy hour på vores favoritgade Blecker Street (en øl = 14 SEK), og så tilbragte vi ellers resten af aftenen i Central Park. Der blev afholdt en stor filmfestival hele ugen, hvorfor der var adgang til en stor udendørs biograf. Fantastisk atmosfære med tusindvis af mennesker, der nød deres picnic. Julia sov dog under hele filmen, mens vi andre grinede og klappede til "Big" fra 1988. Det var vel heromkring, at vi begyndte at føle os lidt som ægte New Yorkers.  Tirsdag

  Vi følte, at det var tid til at se Brooklyn igen og tage et endnu mere indgående kig på Williamsburg. Vi satte os ned på en hyggelig café i nogle timer og puslede med hver vores ting. Der blev således skrevet dagbog, ordnet billeder og lavet musik. Det var i øvrigt en varm dag med op mod 30 grader, så vi orkede kun at ose lidt rundt og tjekke lidt butikker og streetart.

  Vi bestemte os endnu en gang for at shoppe løs hos Whole Foods og se endnu en open air film i den hyggelige Central Park. Man bliver virkelig træt, når man udforsker storbylivet. Vi så "The Royal Tenenbaums" og nød denne skønne sensommeraften.


  Foto: Simon Lundgren


  RELATED PRODUCTS

  -50 % Sko - Authentic
  Vans
  275 KR 549 KR
  -40 % T-shirt - Stussy Athletic
  Stüssy
  179 KR 299 KR
  -40 % Hue - Valley
  JUNKYARD XX-XY
  89 KR 149 KR
  -50 % Shorts - Selma
  JUNKYARD XX-XY
  175 KR 349 KR
  -30 % Kjole - Paisley
  JUNKYARD XX-XY
  209 KR 299 KR
  -40 % BH - Summer top
  JUNKYARD XX-XY
  77 KR 129 KR
  -70 % Shorts - Maj
  JUNKYARD XX-XY
  75 KR 249 KR
  Solbriller - Dark side
  JUNKYARD XX-XY
  99 KR
  -40 % Frakke - Tove
  JUNKYARD XX-XY
  239 KR 399 KR
  -70 % T-shirt - Calla eye
  JUNKYARD XX-XY
  75 KR 249 KR
  -50 % Hættetrøje - Adrian Patch
  JUNKYARD XX-XY
  250 KR 499 KR

  Tags: #photodiary #nyc #juliario #mayka

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller