Photo diary: Mayka og Julia Rio i NYC - Del #3


  Mayka og Julia Rio tager os med på deres rejse til New York. Her følger tredje del i deres fotodagbog.


  Onsdag

  Vi spiste en god morgenmad på byens mest kendte bagelcafé, Absolut Bagel. Det var blevet tid til at forlade New York, og vi vinkede farvel til Johan, der skulle tilbage til Sverige. Vi andre hoppede på et tog til New Jersey Shore. Her skulle vi tilbringe de sidste feriedage i et sommerhus, der tilhører Julias farfar.

  Spændende at køre uden for byen og se lidt mere end blot city! Det blev en superhyggelig eftermiddag. Vi købte en del ind, lavede vegansk mad til familien Riordans, badede og spillede kort. Skønt med havluft og ro.  Torsdag

  Vi vågnede til lyden af bølger. Vi tog af sted i Julias farfars bil og købte en masse grøntsager og laks fra den lokale fiskehandler. Et helt andet liv! Vi tilbragte herefter noget tid sammen med Julias familie og tog det bare helt roligt. Badede, tog solbad og surfede på boogie board.

  Vi begyndte at føle os en smule nostalgiske, og feriehumøret gik over til fase to. Vi kunne med lethed have blevet en uge mere! Vi afsluttede dagen med at lege på stranden og kigge på stjerner. Kulsort!  Fredag

  Sidste dag! Vi lavede en gigantisk morgenmad bestående af amerikanske pandekager og frugtsalat. Vi nød de sidste timer med sol og luftede familiens lille hund. Vi talte om, hvor hurtigt ugen var gået, men også om hvor helt vildt mange indtryk man får, når man er i udlandet. Alt bliver så intensivt og indholdsrigt på én gang.

  Vi vinkede farvel til familien og fik mulighed for at køre i en luksuriøs taxi frem til lufthavnen JFK. Vi gik lidt omkring, indtil vi endelig kunne boarde flyet og slappe af. Tak for denne gang, USA. Det er altid fantastisk at se dig!


  Foto: Simon Lundgren


  RELATED PRODUCTS

  Hat - Stock Lock
  Stüssy
  349 KR
  -70 % Kjole - Judy BM
  JUNKYARD XX-XY
  90 KR 299 KR
  -60 % Trøje - Jack Patch
  JUNKYARD XX-XY
  160 KR 399 KR
  -80 % Jakke - Lakers Varsity
  adidas Originals
  180 KR 899 KR
  -30 % Shorts - Orchid
  adidas Originals
  244 KR 349 KR
  -40 % Kjole - Flip Out
  Lazy Oaf
  359 KR 599 KR
  Zip Crew - Supergirl Hiphop
  adidas Originals
  699 KR
  -50 % Hat - Fisherman
  SWEET SKTBS
  100 KR 199 KR

  Tags: #photodiary #nyc #juliario #mayka

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller