New Brand: BACK

  De seneste år er BACK blevet et af Sveriges mest fremtrædende brands. Deres ambition er at repræsentere den revolutionære tankegang inden for moden samt søge det intellektuelle og skabe tøj til den målbevidste kvinde.

  BACK kombinerer det interessante med det komfortable. Der er tale om hverdagstøj, som på samme tid er unikt og eksklusivt. Rødderne finder man i den skandinaviske æstetik i den mening, at den ofte er androgyn og ej begrænset af den konservative tradition.

  BACK's signatur-beklædningsgenstande leger med silhuetten på en smart, men også humoristisk måde. Tøjet fra BACK er blevet båret af kendisser som Beyoncé, Rihanna, Robyn, Neneh Cherry, Lady Gaga, Noomi Rapace, Icona Pop og Chloe Sevigny.

  Ann-Sofie Back fik tildelt prisen "Torsten och Wanja Söderbergsprisv 2014", og begrundelsen lød således:
  BACK er en unik repræsentant for den opmærksomme svenske modescene, der har vokset sig stærkere gennem de seneste 15 år, og som i dag tilhører den internationale elite. Fra at blive betragtet som alt for snæver i sit udtryk har Ann-Sofie Back med tiden bevist, at hendes designidéer fungerer for såvel den kræsne og modebevidste kunde som massemarkedet.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #ann-sofieback #back #newbrand

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?