New Skate Brand: Poetic Collective

  Poetic forener kunst med skate. Tom Botwid, en af grundlæggerne, beretter om denne kobling.

  Poetic Collective er et skateboardbrand, som blander den klassiske skatekultur med indflydelser og udtryk fra kunstmiljøet. De lancerede sidste år deres første video, Labeled, i fuld længde, som blev nomineret til årets film ved prisuddelingen "Svenska Skateboardgalan". Vi tog en snak med Tom Botwid, en af grundlæggerne, for at høre om koblingen til det kunstneriske.

  Hvad er Poetic Collective?
  Poetic Collective er i bund og grund en skateboardvirksomhed, men vi ser meget uden for skateboardmiljøet, der inspirerer os. Virksomheden blev etableret i 2014 af min bror, Paul, og jeg. Vores baggrund ligger henholdsvis i kunst og design, og det har vi prøvet at tage med ind i skateboardverden. Vi forsøger at undgå at gå i cirkler - og i gamle spor.

  Hvordan kan det være, at I etablerede en skateboardvirksomhed?


  Vi har begge kørt på skateboard i mere end halvdelen af vores liv, og jeg har en stor interesse for skateboardkulturen. Efter mange år med kunststudier ville jeg se, om jeg kunne bruge dét inden for skateboarduniverset, og dermed kombinere to af mine største interesser.

  Hvordan ser fremtiden ud for Poetic?
  Der sker meget netop nu - vi har lanceret en ny kollektion, som vi er meget tilfredse med, og min gode ven, Sarah Meurle, har sluttet sig til os, hvilket er rigtigt sjovt! Vi har også offentliggjort to kortfilm, en for den nye kollektion Surfaces og senest et introduktionsklip for Sarah.
Fremover kommer vi til at arbejde på den næste kollektion samt filme en masse til en ny film, som vi planlægger her til efteråret.

  Klik her for at se de nye ting fra Poetic.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #newbrand #poeticcollective #poetic

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?