RELEASE: KOPS - «LOVED ONE»

  KOPS sin nyeste single «Loved One» er et personligt brev til familiemedlem.

  Foto: Promo

  21-årige Oskar KOPS Kronback udgiver fredag d. 05. april 2019 en personlig, melankolsk og buldrende popsang, som skal være fri til fortolkning. Og for KOPS er der altid ét mål med hans sange:

  – Jeg prøver altid at ramme noget i folk og derfor er det vigtigt for mig, at den ikke er fastlåst, som en historiefortælling, men mere en form for inspiration til at se hinandens problemer i øjnene og komme over dem sammen. Den skal gerne føles som en mavepuster til lytteren, som igen er velkommen til at perspektivere budskabet og fortolke det.

  Men for KOPS er sangen også en dybt personlig fortælling, der handler om splid i tætte relationer og de følelser og frustrationer det fører med sig. Ydermere de spørgsmål og tanker man går rundt med, når man føler sig magtesløs i et brud med relationer. Helt konkret er sangen dedikeret og skrevet til en psykisk syg i familien, som har løsrevet sig fra resten af familien. Sangen fungerer som et personligt brev til vedkommende:

  – Sangen har en terapeutisk værdi for mig, fordi det er en måde, hvorpå jeg bearbejdede mine følelser, gennem sangens udvikling. Både produktions og sangskrivnings-mæssigt. Da vedkommende er en person der i mine tydelige år stod mig meget nær, fungerer sangen, som en måde hvorpå jeg kan kommunikere mine følelser til vedkommende, uden at skulle “overfuse” eller forhaste en unødvendig konfrontation.

  Fortsetter under videoen


  KOPS - Salvation (Lyric Video)

  KOPS’s seneste single «Salvation» blev i efteråret et stort radiohit og fik adskillige internationale playlister. Sangen var Ugens Uundgåelige på P3 og har indtil videre 3,5 millioner streams. KOPS har desuden produceret «Siger Ingenting» fra det nye Hans Philip-album «Forevigt».

  KOPS har allerede spillet By:Larm i 2019 og er at finde på diverse danske festivaller henover sommeren, heriblandt SPOT Festival og Roskilde Festival.

  Lørdag d. 13. april spiller KOPS koncert på Hotel Cecil. Her har han desuden taget sine gode venner med fra musikerkollektivet Official Music. Alex Holtti er support og E&B sætter gang i efterfesten.

  Stream KOPS - «Loved One» nedenfor:


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #release #kops

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?