RELEASE: MADS CHRISTIAN - «DÅRLIG TIMING» (FEAT. BAR Z)

  Mads Christian er ude med sin nye sommersingle «Dårlig Timing», hvor han teamer opp med rapperen Bar Z på en funky blanding af Reggae, Pop og Hiphop!

  Foto: Mathias Peldrup Gade

  Så er Mads Christians sommersingle, «Dårlig Timing» ude på alle streamingtjenester, og man fornemmer, at denne ørehænger kunne gå hen og blive et af sommerens helt store hits.! En ting er i alle tilfælde sikkert: Man bliver både i godt humør og får lyst til at bevæge sig, når Mads Christian's leverer sin funky blanding af genrer, selvfølgelig krydret med hans autentiske stemme og helt særlige lyd.

  «Dårlig Timing» en break-up sang fyldt med blandede følelser, og både Mads Christian og vennen Bar Z giver deres bud på, hvad et break-up kan skyldes, når alt ellers virker helt rigtigt. Men selvom emnet er seriøst, er budskaberne pakket ind i vuggende livsglade rytmer, som helt sikkert vil få mange ud på dansegulvet i denne sommer.

  Fortsetter under bildene

  Foto: Mathias Peldrup Gade

  Mads Christian selv siger:

  – Jeg har afprøvet Dårlig Timing til et par optrædender, og det var bemærkelsesværdigt, hvor godt den blevet taget imod af 'et første lyt' at være. Publikum fangede både teksten og viben, og kunne synge med allerede midt i sangen. Så derfor har jeg glædet mig ekstra meget denne gang, og håber reaktionerne bliver lige så positive, når Dårlig Timing nu kan høres på streamingtjenesterne og i radioen. God eller dårlig timing falder udgivelsen stort set sammen med, at jeg bliver student, så det bliver i alle tilfælde en god sommer.

  Hør Mads Christian - «Dårlig Timing» (ft. Bar Z) nedenfor:


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #release #madschristian #barz

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?