RELEASE: MADS CHRISTIAN - «LIGESOM MIG» (feat. Sean Kingston)

  Mads Christian teamer opp med Sean Kingston på sin nye single. Sammen har de lavet en iørefaldende sang, der får dig til at danse.

  Foto: Mathias Peldrup Gade

  30/9-20

  Det er ikke hver dag, at en dansk artist får mulighed for at arbejde sammen med en kunstner, der både har toppet US Billboard og dagligt er i studiet med verdensstjerner som Lil Mosey, Rihanna og Trippie Redd! Men det sker så nu på Mads Christian ny single, «Ligesom Mig», hvor selveste Sean Kingston er æresgæst! Sean Kingston's mega hit «Beautiful Girls» har for længst skrevet musikhistorie med topplaceringer både på US «Billboard hot 100» og «UK Singles Chart», og til historien hører selvfølgelig også «Eenie Meenie» ft. Justin Bieber. Videoerne til de to førnævnte er i øvrigt tilsammen set en milliard gange på YouTube, så det er vel fair nok, at Team MC jubler over dette scoop!

  Mads Christian er godt på vej til at finde en ny lyd, hvor han med ungdommens flamboyante energi på elegant vis blander pop og rap. Dette var også stilen på sommersinglen «Sporty», der p.t. hitter stort på TikTok og Instagram, hvor mere end 800.000 har set dansen til sangen siden udgivelsen 7. august. Det unge stortalent synes at have fundet særdeles gode vibes i samarbejdet med Oochie-brødrene og producer Andreas Mark, og hvordan holdet er lykkedes med at fusionere Kingston's klassiske R&B lyd med Mads Christians egen autentiske klang er op til bedømmelse den 25. september!

  Fortsætter under billederne

  Foto:@madschristianlyhne

  Mads Christian fortæller:

  – Jeg har det sådan, at når jeg gerne vil have noget, så går jeg stenhårdt efter det. Jeg VILLE lave en sang med Sean Kingston, og kontaktede ham for mere end et år siden, men det var svært at fange hans opmærksomhed. Men jeg blev ved at sende sange og da Sean hørte «Ligesom Mig» var han straks på. Hele holdet bag sangen er helt oppe og køre over resultatet, og vi håber alle vil synes det er et mega spændende projekt! Jeg har måttet kæmpe hårdt for det her, men hey nu har jeg Sean på «speed dial». Han er en stjerne, men også bare en pisse flink fyr, der hjælper en musiker-kollega med at nå sin drøm, siger Mads Christian.

  Hør Mads Christian Madsen - «Ligesom Mig» (feat. Sean Kingston) under:


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #release #madschristian #seankingston

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?