The Tove Lo Collection

  Tove Lo har allerede charmeret verden over med hits som "Habits", "Not On Drugs", "Love Ballad" og "Out Of Mind". Nu viser hun imidlertid et helt nyt talent og lancerer således sin helt egen festivalkollektion til Junkyard.

  Tøjet i denne festivalinspirerede kollektion består af dele, som Tove selv elsker at bære - denimjakker, shorts, T-shirts med print, tank tops med en dyb udskæring og oversized skjorter.

  "Når man bærer tøjet fra min kollektion, er det meningen, at man skal føle sig smart og godt tilpas - på samme tid. Intet ståhej, alt skal bare sidde perfekt og fungere i alle situationer. Og så skal det naturligvis heller ikke koste alverden, man skal jo have råd til at miste noget tøj af og til", fortæller Tove.

  Inspirationen til kollektionen er hentet fra Toves egne oplevelser; de sene nætter i studiet, ulykkelig kærlighed, turnéer og festaftenerne, der aldrig slutter, er alle elementer i historien bag kollektionen. Det samme gør sig gældende for hendes sange.

  ”Det er super sjovt at udarbejde en kollektion med Tove! Hun er en cool pige, og vi er vilde med hendes musik og fantastiske stil. Nogle af hendes skønne sangtekster er sågar blevet til print, og de er som skabt til tøj", beretter Kristina Sjögren, der er designansvarlig hos Junkyard XX-XY.

  Totalt set består Tove Lo-kollektionen af 10 unikke beklædningsgenstande, som sælges helt eksklusivt hos Junkyard.

  Tags: #junkyardxx-xy #tovelo #music

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?