BEHIND THE SCENES: Sofi Warenfalk

  Få et større kendskab til designeren bag JUNKYARD XX-XY.

  Sofi Warenfalk kom til Göteborg som følge af en drøm om at arbejde i en pladeforretning - hun havde set Empire Records over 100 gange! Hun har altid været designer, selvom Sofi ikke altid har været bevidst herom. Efter sidesporet med pladeforretningen begyndte hun at læse biologi og matematik, før hun endelig indså, at det var på tide at vende tilbage til hendes sande passion, moden.

  På The Academy of Cutting and Tailoring lærte hun at arbejde med mønstre, og efterfølgende blev hun en slags Lady Gaga for Gina Tricot, inden hun endte som designer på kollektionen JUNKYARD XX-XY.

  ”Med JUNKYARD XX-XY føler jeg endelig, at jeg har fundet hjem. Moden ændrer sig med hastige skridt, og det er således vigtigt, at man ikke er bange for at mikse det gamle med det nye, trendy med fashion. Nøjagtigt som kunderne gør det. Nu til dags får man hele tiden "ny" inspiration, bl.a. fra 90'ernes logomani, knæstrømper og monokrome joggingtøj, og jeg kommer således til at svælge i en inspiration fra film og musik fra disse gyldne tider, som er med til at skabe en mode, jeg virkelig kan stå inde for, fortæller Sofi.

  Sofi trives i et kreativt kaos, og hendes kolleger forsøger altid - venligt - at rydde hendes skrivebord, men så "kan jeg jo ikke længere finde mine ting", fortæller Sofi. More is more and when in doubt - overdress - det er Sofis mantra.

  "Nu håber jeg så blot, at flere og flere får lyst til opdage glæden ved JUNKYARD XX-XY's kollektion og har mod på at udforske det nye og uventede!"

  Foto: Eddie Engvall  Tags: #junkyardxxxy #sofiwarenfalk #designer #behindthescenes

  Log ind

  Har du ingen konto? Skab en ny!
  Eller
  Glemt din adgangskode?